“Scoala Altfel” continua cu implicarea A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons

Post 30 of 56

Astazi, 10.04.2014, in cadrul Programului « Scoala Altfel », reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si  Strategiilor din Romania – InfoCons au tinut lectii deschise pe tema protectiei consumatorilor, atat elevilor de la Scoala Gimnaziala Nr. 45 din Bucuresti, cat si celor de la Liceul Economic “Virgil Madgearu”.

De asemenea, in cadrul lectiilor deschise, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, au diseminat materiale informativ – educative prin intermediul carora, elevii beneficiaza de informatii relevante cu privire la drepturile lor in calitate de consumatori. Citirea etichetei, intelegerea fenomenului de contrafacere, furtul de identitate, atitudinea proactiva pentru rezolvarea sesizarilor, sunt doar cateva dintre conditiile esentiale necesare pentru ca fiecare dintre noi sa beneficieze de protectie a drepturilor sale, in calitate de consumator.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Social share:

MENU
Translate »