Testimoniale

Ajutaţi-ne să educăm consumatorii din România să devină cu adevărat consumatori europeni! Împreună devenim puternici şi mai ales respectaţi! Fiţi alături de noi!

Sorin Mierlea

Sorin Mierlea

Presedinte InfoCons

Erika Iordache - REGULATORY & PUBLIC AFFAIRS  MANAGER  - Danone Romania - Testimonial - InfoCons - Protectia ConsumatorilorDragi parteneri de la ANPCPPSR,

Urmaresc de ani buni activitatea voastra si va admir pentru diversitatea, intensitatea si rezultatele palpabile ale preocuparilor si eforturilor voastre. Ati devenit un model de urmat in privinta implicarii directe si atragerii de parteneri, fie acestia privati sau publici, in proiectele voastre. Mi se pare extraordinara orientarea voastra catre constructia unui viitor mai bun, fie prin protectia mediului si utilizarea responsabila a resurselor, sau prin informarea si educarea consumatorilor, ori prin proiecte de responsabilizare a furnizorilor de produse si servicii. Dintre toate ONG-urile cu care am colaborat, va consider favoriti la titlul de cea mai dinamica, creativa si concret productiva asociatie. Va felicit si va doresc sa ramaneti asa, dar nu m-ar mira sa va vad ridicand si mai sus stacheta aspiratiilor si realizarilor voastre.
Din toata inima, La multi ani!

Erika IORDACHE
REGULATORY & PUBLIC AFFAIRS  MANAGER
DANONE ROMANIA

Erika Iordache

REGULATORY & PUBLIC AFFAIRS MANAGER - Danone Romania

Cristina Popescu - Director Comunicare Corporativa Danone Europa de Sud Est - Testimonial - InfoCons - Protectia ConsumatorilorCunosc de cativa ani deja activitatea lui Sorin Mierlea si dedicarea cu care promoveaza O 9 atitudine, ca o solutie pentru o societate mai buna pentru noi toti. Am apreciat de fiecare data determinarea de a construi noi repere si noi comportamente, temele noi puse cu curaj in dezbatere, ca si prolificitatea proiectelor si campaniilor propuse.  Alegerile bune se bazeaza pe informatii corecte, relevante si suficiente, iar indrumarea pe care A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons Organizatia de Consumatori a oferit-o in toti acesti 10 ani consumatorilor a cantarit mult in fundamentarea unor alegeri avantajoase pentru consumatori. Urez asociatiei sa aiba un bilant chiar si mai generos peste inca 10 ani de activitate!

Cristina Popescu

Director Comunicare Corporativa Danone Europa de Sud Est

Cristina Popescu

Director Comunicare Corporativa Danone Europa de Sud Est

Conf. Dr. Silviu Gabriel Barbu - Testimonial - InfoCons - Protectia Consumatorilor

 

 

 

 

 

Salutare! La mulți ani pentru aniversarea unor eforturi orientate inteligent și constructiv! Succes în continuare și multe proiecte incisive și utile sa dezvoltați pe viitor! Cu gânduri bune și prietenie!

Conf. Dr. Silviu Gabriel Barbu

Conf. Dr. Silviu Gabriel Barbu

Conf. Dr.

Mohaci Mihai - Subprefect Jud. Brasov - Testimonial - InfoCons - Protectia ConsumatorilorImplicarea asociatiei si a campaniei “o 9atitudine” , pentru societaea civila in ceea ce inseamna protectia consumatorilor reprezinta o maturitate a societatii in care traim, o constientizare a nevoilor cetatenilor intr-o societate de consum, construita de multe ori pe alte principii decat respectarea cetateanului.

 

In viata noastra de zi cu zi avem nevoie pentru a progresa si a construi o stare de fapt normala, de “o 9atitudine” si trebuie sa recunosc ca aceasta expresie trebuie sa se regaseasca pe toate palierele societatii.

 

Societatea civila impreuna cu autoritatea statului in domeniu, constituie o veriga importanta in activitatea de protectie a consumatorilor. Activitatile diverse in care v-ati implicat incepand de la componenta de mediu pana la prestarea de servicii de calitate in turism ca si tot ce este legat de un consum durabil a facut ca “o 9atitudine” sa se afle in prima linie a acestui razboi de multe ori invizibil.

 

Doresc sa va felicit pentru ideiile si modul lor de abordare, a problemelor complexe pe care le-ati adoptat de-a lungul celor 10 ani, fiind mereu in slujba cetateanului si reprezentandu-l din partea societatii civile.

 

Mohaci Mihai

Subprefect Jud. Brasov

Mohaci Mihai

Subprefect Jud. Brasov

Dr.Ing. Viorel Morarescu - Director General - Directia Generala Industrie Alimentara - Testimonial - InfoCons - Protectia ConsumatorilorTimpul pentru Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din ROMANIA a curs frumos pentru ca noi consumatorii din România să avem asigurată o protecţie la nivel naţional şi european.

Managementul acestei organizaţii, care a crede cu tenacitate în obiectivul propus, cu o echipă tânără şi entuziastă ce şi-a propus proiecte şi programe pentru cele mai sensibile servicii şi produse de pe piaţă, informează permanent consumatorii  fiind o voce în susţinerea veridicităţii şi autenticităţii produselor şi serviciilor.

O aniversare de 10 ani  este un  simbol al perfecţiunii, este o mărturie a faptului că eşti bun, că poţi contura dialoguri între autorităţile publice centrale şi locale şi cetăţeni, împlinind misiunea asociaţiei: „Un om prevenit face cât doi” acesta fiind un mesaj acceptat de noi toţi.

Proiectele şi programele propuse de dumneavostră sunt un bun exemplu al colaborării cu Direcţia Generală  Industrie Alimentară din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în baza protocolului semnat de minister şi asociaţia pe care o coordonaţi.

Simbolurile mărcii asociaţiei sunt o recunoaştere a calităţii pe care o oferiţi după zece ani.

Vă dorim mult succes în activitatea dumneavoastră, astfel ca noi consumatorii să ştim că avem un standard în verificarea respectării calităţii  produselor şi servicilor.

 

LA MULŢI ANI!

         

Dr.Ing.Viorel Morarescu
DIRECTOR GENERAL
Directia Generala Industrie Alimentara
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Dr.Ing. Viorel Morarescu

Director General - Directia Generala Industrie Alimentara

Alex Jurconi - Presedinte PRO AGRO - Testimonial - InfoCons - Protectia Consumatorilor“Cu ocazia implinirii a 10 ani de la noua atitudine, felicit Asociaţia Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor .pentru efortul depus in slujba consumatorului roman.‎

 Apreciez in mod deosebit activitatea desfasutata in toti acesti ani, convins fiind ca profesionalismul dovedit se va mentine si pe viitor.

De-a lungul colaborarii intre Federatia Nationala PRO AGRO si  Asociaţia Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoCons,  am constatat ca “9a atitudine” promovata reprezinta de fapt insumarea dorintelor si necesitatilor consumatorilor romani, care au ajuns, urmare a actiunilor intreprinse, la stadiul de consumatori Europeni.

Sustinem in continuare procesul de informare si promovare a calitatii intreprins de A.N.P.C.P.P.S. si va asiguram de tot sprijinul nostru pentru atingerea obiectivelor propuse”.

dlui. Presedinte PRO AGRO, Alex Jurconi

Alex Jurconi

Presedinte PRO AGRO

URĂRI DE „ LA MULŢI ANI !” CU OCAZIA ÎMPLINIRII A 10 ANI DE VIAŢĂ A ASOCIAŢIEI NAŢIONALE PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR ŞI PENTRU PROMOVAREA PROGRAMELOR ŞI STRATEGIILOR DIN ROMÂNIA

 Elisabeta-Rosu-Testimonial-InfoCons-Protectia-Consumatorilor

Deşi nu am cunoscut activitatea Asociaţiei încă de la înfiinţare, ci numai de 4 ani, pot să spun că această persoană juridică desfăşoară o activitate vizibilă atât în ce priveşte activitatea autorităţilor cât şi sub aspectul protecţiei consumatorilor, activităţile desfăşurate dovedind o reală preocupare pentru traiul cetăţeanului român, fie în ţara lui, fie atunci când acesta este în străinătate.

De aceea, doresc să adresez cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate:

„ LA MULŢI ANI !”;

„ FELICITĂRI PENTRU ACTIVITATEA DESFĂŞURATĂ TIMP DE UN DECENIU !”,

„ VIAŢĂ LUNGĂ ŞI SUCCESE ÎN BENEFICIUL SOCIETĂŢII ROMÂNEŞTI !”

„ PREZENŢĂ LARGĂ ATÂT PE TERITORIUL ÎNTREGII ŢĂRI CÂT ŞI ÎN SUFLETUL TUTUROR CETĂŢENILOR ROMÂNI”;

„ CURAJ ŞI PERSEVERENŢĂ ÎN TOATE DEMERSURILE ÎNDREPTATE ÎMPOTRIVA RĂULUI!”.

ELISABETA ROŞU,

                             Judecător, vicepreşedinte al Curţii de Apel Bucureşti

Elisabeta Roşu

Judecător, Vicepreşedinte al Curţii de Apel Bucureşti

Mesajul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, dr. Vladimir Mănăstireanu, la aniversarea a 10 ani de la înfiinţarea Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România (A.N.P.C.P.P.S.Romania –InfoCons):

 Dr. Vladimir Mănăstireanu - Preşedinte ANSVSA - Testimonial - InfoCons - Protectia Consumatorilor

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a aniversat în acest an, un deceniu de excelenţă în domeniul sanitar veterinar şi al siguranţei alimentelor. În tot acest timp, colaborarea dintre Autoritate şi organizaţiile de protecţie a consumatorilor a evoluat şi a dobândit noi valenţe.

Am convingerea că şi pe viitor, ne vom intensifica şi conjuga acţiunile pentru apărarea sănătăţii şi intereselor consumatorilor şi pentru creşterea încrederii acestora faţă de produsele alimentare româneşti.

Pentru “o9atitudine” care va fi adoptată de către cetăţenii României, consumatori europeni!

Vă felicit pentru împlinirea celor 10 ani de activitate şi vă doresc mult succes în continuare!

Dr. Vladimir Mănăstireanu

Preşedinte ANSVSA

Dr. Vladimir Mănăstireanu

Preşedinte ANSVSA

Radu-Lazaroiu-Director-General-Romaqua-Group-Testimonial-InfoCons-Protectia-Consumatorilo

 

 

 

o9atitudine! 10 ani, au trecut…deja?! A inceput ca un proiect curajos  in care nu credeau multi,sau mai bine zis credeau putini din cei multi care cred azi in el(ma numar printre neincrezatorii de la inceput ) dar a devenit o consacrare a unui adevar necesar: ”CONSUMATORII trebuie protejati,indrumati,educati in ceea ce priveste cultura drepturilor LOR.”

Cu drag Radu Lazaroiu – Director General Romaqua

Radu Lazaroiu

Director General Romaqua
MENU
Translate »