Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons impreuna cu elevii au organizat o vizita la Fabrica de Ciocolata Kandia Dulce Romania

Post 32 of 56

Astazi, 10  aprilie 2014, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au continuat sa se implice in cadrul  Programului “Scoala Altfel !”. Acestia au organizat o vizita la Fabrica de Ciocolata Kandia Dulce Romania pentru 55 de elevi  ai  Scolii Gimnaziale  nr. 27 din Sector 2, Bucuresti.

Cei mici au avut ocazia sa vada cum sunt fabricate dulciurile lor preferate si sa adreseze intrebari angajatilor fabricii.

La finalul vizitei, toti copiii au primit dulciuri si materiale educativ-informative privind furtul de identitate.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons (www.protectia-consumatiorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

IA ATITUDINE! – 021 9615

Social share:

MENU
Translate »