A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons si Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine informeaza studentii despre drepturile lor, in calitate de consumatori

Post 33 of 56

Ieri, 09.04.2014, domnul Sorin Mierlea, Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a participat, in calitate de speaker, la Conferinta organizata in Proiectul “Sanatatea, Prima Optiune in Randul Tinerilor”, organizat de Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti.

In cadrul conferintei, domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a subliniat necesitatea informarii tinerilor cu privire la un stil de viata sanatos, prin evidentierea importantei unei diete adecvate, dar si a exercitiilor fizice zilnice.

Totodata, Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a indemnat studentii la consolidarea unei participari active in ceea ce priveste exercitarea drepturilor pe care acestia le au, in calitate de consumatori.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Adopta o9atitudine apeland 021 9615! 

Social share:

MENU
Translate »