Dl. Presedinte Sorin Mierlea – interviu la Radio Romania pe tema furtului de identitate

Post 39 of 56

Sorin Mierlea -InfoCons - Protectia Consumartorilor

 

 

Astazi, 4 februarie, Dl. Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, Sorin Mierlea a acordat un interviu la Radio Romania pe tema furtului de identitate.

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, in parteneriat cu Asociatia ADICONSUM din Italia, deruleaza, prin Programul Uniunii Europene de Prevenire si Lupta Impotriva Crimei –Comisia Europeana – Directoratul General Afaceri Intern, proiectul European MEisMINE

www.furtdeidentitate.rowww.identitytheftobservatory.euwww.furtodidentita.it care are ca obiectiv reducerea cazurilor de furt de identitate si popularizarea drepturilor consumatorilor cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Social share:

MENU
Translate »