Participare la un eveniment pe tema traficului de fiinte umane si a furtului de identitate

Post 42 of 56

Astazi, 06 decembrie 2013, domnul Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania –  InfoCons, Sorin Mierlea, participa la un eveniment pe tema traficului de fiinte umane si problematici ale furtului de identitate, organizat in cadrul Universitatii “Transilvania” din Brasov.

La acest eveniment, sunt prezenti si reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe – domnul Dr. Silviu-Gabriel Barbu – Inspector General Corpul de Control si Evaluare Diplomatica si domnul Bogdan Stanescu – Director General al Directiei Consulare.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Social share:

MENU
Translate »