A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons a participat la Targul National Imobiliar

Post 17 of 56

A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons a participat in perioada 9- 11 mai 2014 la Targul National Imobiliar ce a avut loc in Bucuresti, la Palatul Parlamentului. In cadrul acestui targ au fost prezente peste 92 de companii ce au prezentat oferte atat pentru locuintele vechi cat si pentru cele noi.

A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons a participat la Targul National Imobiliar  - Protectia Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons a participat la Targul National Imobiliar

A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons a participat la Targul National Imobiliar  - Protectia Consumatorilor
A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons a participat la Targul National Imobiliar

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au diseminat materiale informative – educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!”, pe diferite teme de interes  atat pentru vizitatori  cat si pentru participanti.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Social share:

MENU
Translate »