A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a participat la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma

Post 7 of 56

In data de 13 Octombrie, o delegatie a A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a participat la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma, organizata de ADICONSUM, organizatie de consumatori din Italia.

In cadrul Proiectului “Me is Mine” s-a lansat Observatorul Model Antifurt de Identitate, organism care are ca atributii atat informarea consumatorilor, cat si sprijinirea acestora in situatiile in care au fost victime ale furtului de identitate.

“Sa alegi o parola de acces cu grad de dificultate sporit si sa o pastrezi secreta, sa fii atent la copiile actelor tale de identitate, sa fii vigilent, sa verifici regulat extrasele de cont, sa distrugi extrasele, chitantele inainte de a le arunca sunt lucruri simple pe care le poate face orice consumator pentru a evita situatiile de furt de identitate.” a declarat Sorin Mierlea, Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons.

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma - Protectia Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma - Protectia Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma - Protectia Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma - Protectia Consumatorilor A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la Conferinta Finala a Proiectului Me is Mine desfasurata la Roma - Protectia Consumatorilor

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

 

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Social share:

MENU
Translate »