Conferinta de Presa – Proiectul “ME IS MINE” – Bruxelles

Post 47 of 56

Astazi, 28 octombrie 2013 o delegatie a Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania-  A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons, particpa la Conferinta de Presa organizata cadrul Proiectului “ME IS MINE”, conferinta ce are loc la  Bruxelles,  European Economic and Social Comittee – Rue Belliard, 99 – Room JDE 60.

In cadrul acestei Conferinte vor fi prezentate rezultatete studiului realizat  in cadrul acestui Proiect , studiu realizat atat de catre A.N.P.C.P.P.S.Romania cat si de partenerul din acest proiect –ADICONSUM – Asociatie de consumatori din Italia, pentru identificarea atat a cunostintelor cat si a problemelor cu care se confrunta consumatorii cu privire la  furtul de identitate.

Studiul a fost realizat prin remiterea unor chestionare complexe catre consumatori.

Consumatorii romani au la dispozitie site-ul www.furtdeindentitate.ro,  de unde pot afla informatii cu privire la problematica proiectului.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Social share:

MENU
Translate »